Романа Грищенка призначено новим головою Сумської обласної державної адміністрації

За дорученням Президента України Володимира Зеленського перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов сьогодні, 11 березня 2020 року, представив у Сумах нового голову Сумської ОДА Романа Грищенка, повідомив офіційний сайт Сумської обласної державної адміністрації.

Указ про його призначення Президент України Володимир Зеленський підписав 11 березня 2020 року.

Сергій Трофімов вручив новому главі облдержадміністрації службове посвідчення та побажав успішної роботи на новій посаді.

Він окреслив пріоритетні завдання, які стоять перед Романом Грищенком. Зокрема, ремонт доріг в області, забезпечення інвестиційної привабливості тощо.

У свою чергу. новопризначений голова Сумської ОДА подякував главі держави та його команді за високу довіру й зазначив, що усвідомлює велику відповідальність на цій посаді.

Роман Грищенко запевнив, що всі його дії будуть спрямовані на розвиток Сумщини, на благо народу України.

Він наголосив, що продовжуватиме в Сумській області реалізацію життєво важливих реформ.

А ще повідомив, що особливу увагу приділятиме питанню ремонту доріг, реалізації інвестиційних проектів та впровадження другого етапу медичної реформи.

Зауважимо, що Роман Сергійович Грищенко народився 11 січня 1982 року в селі Катеринка Первомайського району Миколаївської області.

У 2005 році закінчив юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Свій професійний шлях розпочинав з посади оперуповноваженого відділу карного розшуку Краматорського МВВС УВС Донецької області.

Роман Грищенко має державні нагороди та є учасником бойових дій у зоні АТО, полковник юстиції.

Понад 13 років працював в органах військової прокуратури: у прокуратурах Миколаївського, Кіровоградського, Криворізького, Київського та Харківського гарнізонів.

Одружений, виховує двох дітей.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.