14 лютого 2020 року відбудеться 45 сесія Буринської міської ради

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №15 – ОД від 11.02.2020 «Про скликання сорок п'ятої сесії міської ради сьомого скликання», сорок п'ята сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 14 лютого 2020 року о 10 годині в приміщенні Буринської міської ради.

На сорок п'яту сесію вносяться наступні питання:

  1. Про звернення депутатів Буринської міської ради до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О., Прем’єр-міністра України Гончарука О.В. щодо зупинення розгляду законопроекту № 2178-10 від 10.10.2019.

  2. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 21.12.2019 «Про бюджет Буринської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

  3. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради сьомого скликання від 20.12.2018 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2019 - 2021 роки».

  4. Про затвердження положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету Буринської міської ради в новій редакції.

  5. Про зміну поіменованого об’єкта «Медик» кооператив» на «вулицю Кооператив Медик» в селі Чумакове Буринського району.

  6. Про затвердження комплексної Програми розвитку освітньої галузі Буринської міської ради на 2020 – 2021 роки.

  7. Про затвердження актів прийому-передачі об’єктів комунальної власності Буринської районної ради до комунальної власності Буринської міської ради.

Інші 33 питання – це земельні питання.

На світлині: середина лютого 2020 року в місті Буринь.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.