Володимир Токар очолив Сумському обласну партійну організацію «Наш край»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА повідомляв, що голова Сумської обласної ради Володимир Токар найближчим часом очолить обласну організацію всеукраїнської політичної партії

Сьогодні, 29 січня 2019 року, під час прес-конференції для ЗМІ було оприлюднено, що він очолив Сумську обласну партійну організацію політичної партії «Наш край».

У брифінгу взяли участь Володимир Токар, а також співголови партії Олександр Мазурчак та Сергій Шахов.

Новообраного голову Сумської обласної партійної організації «Наш край» представив співголова партії Олександр Мазурчак.

«Сьогодні партія «Наш край» - одна з лідерів на місцевих виборах. За результатами виборів в об'єднаних територіальних громадах в минулому році «Наш край» закріпився в трійці лідерів. На сьогодні партію «Наш край» представляють понад 3700 депутатів в місцевих радах, а також близько - 100 міських, селищних і сільських голів. І наша команда щодня розширюється! Сьогодні до неї приєднався Володимир Токар», - зауважив Олександр Мазурчак.

У свою чергу Володимир Токар пояснив, чому приєднався до «Нашому краю».

«За партію говорять її справи, а не слова. І результати виборів в громадах свідчать, що люди бачать і вибирають тих, кому варто довіряти. Саме тому я вирішив приєднатися до партії, яка представляє людей справи, професіоналів і господарників. «Наш край» - це розвиток Сумщини», - підкреслив він.

Співголова партії «Наш край», народний депутат Сергій Шахов зазначив, що для партії дуже важливо, щоб в кожному регіоні на чолі її організацій стояли професіонали, яким довіряють люди.

«Це, безумовно, посилення нашої партії на Сумщині», - сказав Сергій Шахов.

За результатами виборів в об'єднаних територіальних громадах минулого року «Наш край» закріпився в трійці лідерів. На сьогодні партію «Наш край» представляють 3745 депутатів в місцевих радах і 82 міських, селищних і сільських голови.

Зауважимо, що Володимир Токар нині є головою Сумської обласної ради, яку він очолює з 2 грудня 2016 року.

Її він також очолював і в 2009-2010 роках.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.