Уродженець Буринщини хотів очолити Путивльську ОТГ…

Завершено реєстрацію кандидатів на посаду голови Путивльської міської ОТГ та депутатів.

Районна газета «Путивльські відомості» підготували для читачів список тих, хто буде змагатися за наші з вами голоси.

Отже, на посаду голови балотуються:

ВОЛКОВ Валерій Валентинович, самовисуванець, 1955 року народження, нині діючий голова Путивльської міської ради. Заснував та до 2015 року очолював сільськогосподарський споживчий кооператив «Ярославна».

ЯКИМЕНКО Роман Юрійович, Сумська регіональна організація Політичної партії «Слуга народу», 1972 року народження. Заснував і очолює підприємство з виробництва кукурудзяних паличок ТОВ «Якименко.

ГАВРИЛЬЧУК Костянтин Миколайович, Путивльська районна організація політичної партії «Українське об’єдання патріотів – Укроп», 1989 року народження, перший заступник Путивльського міського голови.

БИРЯК Михайло Васильович, Путивльська районна партійна організація ВО «Батьківщина», 1963 року народження, заступник голови Путивльської районної державної адміністрації.

До слова, міг бути і п’ятий кандидат: 4 грудня 2019 року до виборчої комісії були подані документи на реєстрацію від… ВОЛКОВА.

Попри однакове з діючим міським головою прізвище, ім’я та по-батькові у цього кандидата були все ж інші – Волков Володимир Миколайович. Родом з Буринського району, а зареєстрований в Сумах. Він 1986 року народження.

Новина про цього кандидата швиденько пішла гуляти по місту, до того ж, у різних версіях.

Що і як було насправді, розповіли у виборчій комісії.

Отже, документи на реєстрацію Волкова Володимира Миколайовича принесла від його імені уповноважена особа, розповівши, що сам кандидат наразі перебуває в київській лікарні. і не може прийти особисто.

Мабуть, гадали, що то поважна причина, але у виборчій комісії відразу попередили: самовисуванці, відповідно до Закону України «Про місцеві вибори», мусять пред’являти документи тільки особисто.

У виборчій комісії додають, що перед засіданням неодноразово намагалися додзвонитися, як самому кандидату, так і його довіреній особі, але – безрезультатно, слухавку ніхто не брав.

У підсумку виборча комісія відмовила Волкову Володимиру Миколайовичу в реєстрації на посаду голови Путивльської міської ради через порушення ним встановленого порядку висування кандидатів…

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА, 29 грудня 2019 року відбудуться місцеві вибори у 6 об’єднаних територіальних громадах Сумшина, серед яких і Путивльська ОТГ…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.