20 листопада 2019 року відбудеться 40 сесія Буринської районної ради

Відповідно до розпорядження голови районної ради від 12.11.2019 №43-ОД «Про скликання сорокової сесії районної ради сьомого скликання» пленарне засідання 40-ї сесії районної ради сьомого скликання планується провести 20 листопада 2019 року о 10 годині в приміщенні Будинку ради.

На розгляд сесії пропонується внести такі питання:

Про внесення змін до рішення районної ради сьомого скликання від 19.12.2018 «Про районний бюджет Буринського району на 2019 рік».

Про звіт голови Буринської районної державної адміністрації Бойка В.М. та директора філії «Буринський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» Коваленка В.М. про хід проведення ремонту доріг з твердим асфальтним покриттям на території Буринського району у 2018-2019 роках.

Про хід виконання рішення районної ради сьомого скликання від 21.02.2018 «Про Програму зайнятості населення Буринського району на 2018-2020 роки».

Інші питання.

На світлині: місто Буринь – центр Буринського району 17 листопада 2019 року.

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.