39 сесія Буринської районної ради роботу розпочала, але…

Як і анонсував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі ПОЛІТИКА, 28 серпня 2019 року повинна була відбутися 39 сесія Буринської районної ради.

Як повідомляє офіційний сайт Буринської районної ради, вона й розпочала роботу…

На 10 годину початку засідання із 29 депутатів районної ради прибув 21.

Депутатом від Буринської районної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Олексієм Білоножком при затвердженні порядку денного внесено пропозицію щодо доповнення його двома питаннями «Про передачу нерухомого майна Буринській міській раді» та «Про обрання заступника голови районної ради».

Дані питання було включено до порядку денного.

При затвердженні черговості розгляду питань виникли суперечки, в результаті чого депутати від фракції «Батьківщина» залишили залу засідань.

Через відсутність кворуму головою Буринської районної ради Євгенієм Рябоконем оголошено перерву в пленарному засіданні, про час продовження якого депутатів районної ради буде повідомлено додатково.

Чому «батьківщинківці» залишили залу засідань Будинку ради, в соцмережах розповів Микола Ліщенко, голова фракції та голова Буринської районної партійної організації ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, про це в розділі ПОЛІТИКА розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), через відсутність кворуму не відбулася 39 сесія Буринської районної ради, проведення якої було заплановано на 21 серпня 2019 року...

На світлині: Будинок ради в місті Буринь.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.