29 липня 2019 року відбудеться 32 сесія Буринської міської ради

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №59 – ОД від 18.07.2019 «Про скликання тридцять другої сесії міської ради сьомого скликання», тридцять друга сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 29 липня 2019 року о 10 годині в приміщенні Буринської міської ради.

На тридцять другу сесію вносяться наступні питання:

  1. Про звіт про виконання міського бюджету Буринської міської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року.

  2. Про звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2019 - 2021 роки за І півріччя 2019 року.

  3. Про інформацію начальника Буринського відділення поліції Конотопського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) за І півріччя 2019 року.

  4. Про інформацію керівника Конотопської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) за І півріччя 2019 року.

  5. Про хід виконня рішення міської ради сьомого скликання від 23.06.2018 «Про затвердження комплексної Програми розвитку освітньої галузі Буринської міської ради на 2018 – 2020 роки».

  6. Про стан житлово-комунального господарства міської ради за І півріччя 2019 року.

  7. Про звіт виконуючого обов’язки директора КП «Буринь – теплосервіс» про фінансово – господарську діяльність за І півріччя 2019 року.

  8. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 20.12.2018 «Про бюджет Буринської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

  9. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради сьомого скликання від 20.12.2018 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2019-2021 роки».

  10. Про визначення уповноваженого органу з присвоєння та зміни адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна.

  11. Про зміну місцезнаходження юридичної особи Червонослобідської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Г.Я.Базими Буринської міської ради Сумської області.

  12. Про передачу майна Буринської міської ради.

  13. Про продовження терміну дії договору оренди.

Інші понад 30 питань – це земельні питання.

На світлині: центр міста Буринь.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.