ДМИТРО КІРЮХІН: «Я переконався, що тільки реальними справами можна заручитися підтримкою людей»

Шановні виборці!

Наразі я зареєстрований кандидатом на позачергові парламентські вибори в одномандатному виборчому окрузі №161 від партії Ігоря Смешка «Сила і честь».

Ви знаєте мене як людину, що протягом багатьох років працювала на благо рідного краю. Я завжди намагався робити конкретні кроки для покращення вашого життя й добробуту. Пліч-о-пліч ми потроху розбудовували дитячі садочки, школи, допомагали медичній сфері, розвивали інфраструктуру, приходили на підтримку талановитій молоді.

Я - один з небагатьох кандидатів, що є корінним роменцем.

За роки праці не з чуток знаю про всі проблеми й потреби жителів рідного краю.

Зараз я вирішив займатися законотворчою діяльністю, але запевняю: буду й надалі допомагати своїй малій батьківщині.

Переконаний, що саме таке завдання і стоїть перед депутатом: постійно працювати й робити конкретні справи для своїх виборців.

Головне - мені не соромно дивитися вам в очі.

За роки праці ніхто жодного разу не дорікнув мені за бездіяльність або пусті обіцянки.

Я переконався, що тільки реальними справами можна заручитися підтримкою людей.

З повагою, ДМИТРО КІРЮХІН.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.