ДМИТРО КІРЮХІН, депутат Сумської обласної ради: «Жодне звернення громадян не залишилося поза увагою, усім надана консультація й посильна допомога у вирішенні питань…»

ЗВІТ ДЕПУТАТА ОБЛАСНОЇ РАДИ ДМИТРА КІРЮХІНА ЗА 2018 РІК

Шановні виборці!

Минулого року наша команда, як і завжди, працювала на розвиток роменської громади. У нинішні скрутні часи ми намагалися всіляко сприяти вирішенню ваших проблем, робили все можливе, аби покращити якість вашого життя в рідному місті.

Перш за все, моїм обов’язком як депутата є відвідувати пленарні засідання. Окрім роботи в обласній раді, я також брав участь у сесіях Роменської міської ради.

Протягом року скерував декілька запитів до голови облдержадміністрації, депутатів обласної ради, що стосуються поліпшення соціально-економічних умов життя роменців.

У нашому місті розташований один із найбагатших історико-краєзнавчих музеїв країни – Роменський краєзнавчий музей. Сьогодні він потребує реконструкції, а це – чималі капіталовкладення. Тому я звертався до обласної влади із запитом про виділення коштів. На жаль, поки безрезультатно, але й далі намагатимуся знайти шляхи вирішення проблеми, адже ця установа – дуже важлива для нашої самоідентифікації, духовності, бо саме тут збережена та презентується історико-культурна спадщина всього краю.

Щомісяця мною проводився особистий прийом громадян. Жодне звернення не залишилося поза увагою, усім надана консультація й посильна допомога у вирішенні питань.

Пріоритетом нашої команди залишається підтримка талановитих дітей, зокрема спортсменів. Так, протягом року мною була надана допомога в організації та проведенні двох турнірів з боротьби дзюдо, Чемпіонату з кіонкушинкай карате, обласного турніру з боксу пам’яті Сергія КАРПЕНКА; Чемпіонату області з боксу, традиційного турніру з хокею з шайбою пам'яті Віктора ГРЕЧАНОГО.

Також допоміг роменському футбольному клубові у проведенні турніру пам’яті нашого земляка Геннадія СВІРСЬКОГО.

Крім того, мною надана грошова підтримка юній спортсменці Вікторії КАЙРИС для поїздки на Чемпіонат світу з кікбоксингу WTKA. Вікторія виступала в складі Національної збірної України й стала дворазовою бронзовою призеркою змагань у двох категоріях.

Мною надано допомогу ГО «Роменська міська федерація панкратіону України» в облаштуванні спортивної зали та придбано 6 сучасних матів для гімнастичної зали відділення спортивної гімнастики ДЮСШ.

Дуже пишаюся, що минулого року мені довірили очолити Федерацію боротьби дзюдо Роменщини. Наших дзюдоїстів знають не тільки в області, а й по всій країні. Це дуже талановиті спортсмени. Разом будемо досягати нових вершин.

Хоч стартувала реформа освіти і школи Роменщини підлаштовуються під нові стандарти й вимоги, все ж питання створення належних умов для наших учнів подекуди залишається проблемним. Отож, протягом року за кошти, виділені на депутатські повноваження, мною придбано ноутбук і проектор для Миколаївської школи, а також ноутбуки для нового комп’ютерного класу Роменської СЗОШ №2; 12 металопластикових вікон для Роменської СЗОШ №1.

Лікарі Роменської станції екстреної допомоги одержали від мене так звані ліхтарики поліції - багатофункціональні прилади, що за потреби можуть служити й електрошокерами. Це захистить наших медиків, що поспішають на допомогу, і від бездомних псів, і від хуліганів.

Великим здобутком нашої команди вважаю створення операційної зали для офтальмологічного відділення Сумської обласної дитячої лікарні. Тепер пацієнти зможуть оперуватися прямо у відділенні, а не чекати в черзі, доки буде "вікно" в сусідньому.

За рік спільними зусиллями з командою облаштовано 3 дитячих майданчики на території міста Ромни (вулиця Гетьмана Мазепи, Коржівська, Полтавська), а також дитячий майданчик з тренажерами на території навчального закладу для початкових класів у селі Погожа Криниця.

Вихованці роменського дитсадка №2 «Журавка» отримали в подарунок на новорічні свята штучну ялинку. Було надано матеріальну підтримку для організації щорічної виставки собак у місті Ромни та для святкування Дня села в Коржах Роменського району. Протягом року допомагав волонтерському рухові.

Долучався до видання книг місцевих авторок - Ніни ПЕТРЕНКО і Тетяни ЛІСНЕНКО, а також сприяв виходу у світ місцевого альманаху "Ромен".

У своїй роботі я керуюся думкою, що держава сама ніколи не дійде до проблеми кожного села чи міста, кожної вулиці, двору, окремої людини. Це - завдання саме наше, депутатів на місцях.

Тому намагаюся почути кожного й працювати так, щоб вам, виборці, не було соромно за те, що колись віддали голос за мене й за нашу команду.

Значною нагородою для мене є грамота Сумської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, не меншою - слова вашої щирої вдячності.

Це означає, що ми з командою рухаємося в правильному напрямку.

Ми й надалі будемо виправдовувати вашу довіру й працюватимемо на відбудову нашої славетної Роменщини!

З повагою, ваш Дмитро КІРЮХІН.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.