Спартаку Сергієнку, відомому партійному й громадському активісту, спалено автомобіль BMW

Увечері, 5 червня 2019 року, невідомі підпалили автомобіль Спартака Сергієнка, голови Конотопської міської організаці Радикальної партії Олега Ляшка.

Подія сталася у той час, коли він перебував на березі річки у селі Озаричі Конотопського району.

Двоє невідомих здійснили підпал його автомобіля марки BMW, який був припаркований неподалік. Зловмисники втекли з місця події на мотоциклі.

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна.

Зі слів Спартака Сергієнка, підпал здійснено з політичних мотивів.

Більше інформації буде надано найближчим часом.

Добре, що сам активіст і партієць РПЛ Спартак Сергієнко не постраждав при пожежі, щоправда автомобіль майже повністю вигорів.

Тримати на особистому контролі та робити все, щоб зловмисники якнайшвидше постали перед судом пообіцяла Тетяна Головко, голова Сумської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Нагадаємо, що у Конотопі за останній рік, це вже другий випадок підпалу автомобіля суспільно-активним громадянам.

У першому випадку 27 жовтня 2018 року загорівся автомобіль депутата Сумської обласної ради Сергія Демехи.

Слідчі дії тривають до сих пір, і як кажуть; «а віз і нині там», повідомлено на сторінці Радикальна партія Олега Ляшка Сумської області в Фейсбці.

Про резонансну подію із підпалом автомобіля Спартака Сергієнка повідомла і пресс-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко.

«Сьогодні, 5 червня 2019 року, о 20.19 Конотопський активіст повідомив, що невідомі особи підпалили його авто. На місце події невідкладно виїхали керівник Конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач, співробітники прокуратури та поліції. Встановлено, що подія сталась поблизу с. Озаричі Конотопського району. У той час, коли активіст знаходився на березі річки, двоє невідомих здійснили підпал його автомобіля марки «BMW», що був припаркований неподалік. Зловмисники втекли з місця події на мотоциклі. Наразі в рамках розпочатого за ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження майна) КК України кримінального провадження слідчі Конотопського відділу поліції під процесуальним керівництвом Конотопської місцевої прокуратури встановлюють обставини події. Вживаються всі необхідні заходи щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання», – написала Наталія Науменко на своїй сторінці у Фейсбуці. Йдеться про активіста Радикальної партії Ляшка Спартака Сергієнка.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.