На Сумщині до поліції надійшло 24 заяви від громадян про можливі порушення виборчого законодавства…

І поліція Сумщини реагує на всі звернення громадян про можливі порушення виборчого процесу Сьогодні у день виборів президента України, 31 березня 2019 року, станом на 12 годину до поліції Сумської області надійшло 24 заяви від громадян про можливі порушення виборчого законодавства. Всі вони зареєстровані проводиться перевірка.

Відповідні заяви надходили від жителів Охтирки, Конотопа, Сум, Шостки, Ромнів та Глухова.

Зокрема, в Конотопі активісти звернулись до поліції про начебто невірно опломбовану переносну скриньку для голосування, один в виборців виявив в загальних списках призвіще особи, якої ніхто не знає.

У Ромнах голова ДВК повідомила правоохоронців, що місцевий житель під час отримання виборчого бюлетеня самостійно викреслив із загального списку виборців прізвище чоловіка, а в Шостці місцевий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, замість бюлетеня вкинув в урну для голосування запрошення, а бюлетень поклав до кишені.

У Глухові жінка переймалась тим фактом, що її прізвища не знайшли в списку, але запевнили, що нададуть змогу проголосувати на дому.

А ось в Сумах в мережі Фейсбук виявили інформацію про перенесення дати виборів і заклики віддати перевагу одному з кандидатів на пост президента.

Усі ці повідомлення зареєстровані і перевіряються.

Правоохоронці вкотре закликають громадян бути свідомими і відповідальними, не порушувати громадський порядок на виборчих дільницях, а при виявленні будь-яких правопорушень повідомляти про це на спецлінію «102», звертається до виборців Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.