Ромни відвідав Олег Ляшко. Були на зустрічі й представники з Буринщини

Чимало жителів та гостей міста зібралося на зустріч з кандидатом на посаду президента України Олегом Ляшком, головою Радикальної партії Олега Ляшка, депутатом Верховної Ради України.

Завітали до Ромнів і представники Буринщини на чолі з Артемом Савченком, депутатом Буринської міської ради, головою Буринською районної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Артем Савченко мав особисту зустріч з Олегом Ляшком.

Як зауважив Артем Савченко у екслюзивному інтерв'ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), у розмові були порушені наболілі питання життєдіяльності Буринського району. І є сподівання, що їх вдасться вирішити…

А в Ромнах під час візиту Олег Ляшко перевірив хід будівництва будинку для працівників ДСНС.

У черзі на житло вже багато років стояли 96 чоловік, працівників міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України.

Завдяки Олегу Ляшку до кінця 2019 року року майже 100 рятувальників отримають нові квартири.

Ще 2 роки тому він дізнався про цю проблему, і вже наступного року в держбюджеті було закладено 16 мільйонів гривень на будівництво.

На сьогодні будівництво завершено на 70,0 відсотка….

Під час виступу у Ромнах Олег Ляшко наголосив: буде добиватися, щоб кожна родина не платила за комунальні послуги більше ніж 15,0 відсотка свого доходу, усе інше через механізм субсидій, а також скасує рішення уряду про підвищення цін на газ.

Він також побіцяв знизити податки для підприємств, підвищити мінімальні зарплати та пенсії, а також перейматиметься ремонтом доріг, зокрема, й на Сумщині…

На світлині: Артем Савченко та Олег Ляшко під час зустрічі.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.