Президентські вибори: поліція Сумщини відкрила кримінальне провадження за фактом підробки документів...

Про підробку пакету документів на подання членів дільничних виборчих комісії від одного з кандидатів на посаду Президента України, представлений до окружної виборчої комісії, до поліції учора заявив представник зазначеного кандидата. Наразі в поліції вже відкрили кримінальне провадження та проводять досудове слідство. Учора, 21 березня 2019 року, близько 17 години до поліції звернувся довірена особа одного з кандидатів у Президенти України з заявою про виявлений ним факт підробки документів.

Чоловік пояснив: з центрального штабу кандидата він отримав доручення перевірити факт подання до окружної виборчої комісії списку громадян у члени виборчих комісій від їх кандидата. Прибувши на місце, він затребував пакет матеріалів з поданням для уточнення інформації. І виявив серед інших документів підроблені.

За словами заявника, центральний штаб кандидата не надавав до даної окружної комісії жодних аналогічних документів, і сам він нічого подібного не підписував. А отже, на його думку, подання довіреної особи про включення вказаних у списку громадян є не що інше, як підробка документів.

Наразі в поліції інформацію за даним повідомленням внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1ст. 358 КК України (підроблення документів) та проводять відповідне досудове розслідування, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.