Відбулася 37 сесія Буринської райради: депутати проголосували за створення комунального некомерційного підприємства «Буринська центральна районна лікарня ім. проф. М.П.Новаченка»

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА, сьогодні, 20 березня 2019 року, відбулося засіданнія 37 сесії Буринської районної ради сьомого скликання, яке провів голова ради Євгеній Рябоконь.

На ньому були присутні 19 депутатів із 34 обраних.

Депутати фракції ВО «Батьківщина» (8 депутатів) не прийшли на сесію.

Участь у її роботі взяв депутат Сумської обласної ради по виборчому округу №5, до складу якого входить частина Буринського району, Олександр Непочатов.

Сесію, яка відбулась, можна вважати однією із найважливіших, повідомив офіційний сайт Буринської районної ради, адже на ній затверджувалось одне з вагомих рішень життєдіяльності громади району.

І депутати одноголосно підтримали перетворення Буринської центральної районної лікарні у Комунальне некомерційне підприємство Буринської районної ради «Буринська центральна районна лікарня ім. проф. М.П.Новаченка».

Отже, медичний заклад і надалі функціонуватиме та надаватиме медичні послуги для жителів Буринського району.

Також депутати внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік, проголосували за складання повноважень депутата районної ради сьомого скликання Чупіки Л.І. (фракція ВО «Батьківщина») та передали у комунальну власність Буринської міської ради Дитячу консультацію з молочною кухнею.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.