Відбудеться 26 сесія Сумської обласної ради

Володимир Токар, голова Сумської обласної ради, підписав розпорядження про скликання на 22 лютого 2019 року 26 сесії Сумської обласної ради.

Пленарне засідання розпочнеться о 10 годині у приміщенні адміністративної будівлі Сумської обласної ради, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

У порядку денному сесії низка питань, що стосуються змін до рішень обласної ради: зокрема до обласного бюджету Сумської області на 2018 рік, Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки, Плану реалізації Стратегії регіонального розвитку Сумської області на період до 2020 року на 2018-2020 роки, Обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2017-2021 роки, Обласної програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2016-2020 роки, до звіту про виконання обласного бюджету Сумської області за 2018 рік.

Буде затверджено Антикорупційну програму Сумської обласної ради на 2019-2021 роки, проінформовано про стан розгляду депутатських запитів, заслухано звіти про виконання плану роботи обласної ради на 2018 рік та голови обласної ради про здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом обласної ради у 2018 році.

Крім зазначених питань, депутати розглянуть майнові та кадрові питання.

Йтиметься про заходи щодо ефективного та раціонального використання коштів обласного бюджету у 2019 році, внесення змін до рішення Сумської обласної ради про Обласний конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» та Положення про Сумську обласну літературно-краєзнавчо-мистецьку премію. Готуються до розгляду й ряд інших важливих для життєдіяльності області питань.

З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань 20 лютого 2019 року відбудуться загальні збори депутатів, засідання постійних комісій та депутатських фракцій обласної ради.

Цього ж дня президія обласної ради розпочне свою роботу о 16 годині в залі засідань при голові обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.