У Бурині працювали представники Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування

У рамках продовження опитування щодо огляду державних інвестицій для місцевого економічного розвитку в об'єднаних територіальних громадах, радник з юридичних питань Марина Лобова та радник з муніципальних послуг Анатолій Ковтонюк Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного в рамках Програми «U-LEAD з Європою» та за підтримки Мінрегіону, відвідали Буринську міську раду.

Під час візиту спільно з представником від КМІС завершили тематичне анкетування.

Окрім того, радники разом з керівництвом громади відвідали декілька важливих для соціально-економічного розвитку громади об'єктів - інклюзивно-ресурсний центр, центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, переобладнану котельню та приміщення майбутнього ЦНАПу.

Буринський міський голова Виктор Ладуха розповів про пріоритети на цей рік, серед яких продовження ремонту доріг, реформування та підтримка галузі медицини та утеплення об'єктів комунальної власності.

У цьому напрямку в громаді вже ведеться робота та здійснюється встановлення твердопаливних котлів, що за словами міського голови дозволяє значно зекономити бюджетні кошти, повідомив офіційний сайт Буринської міської ради.

На світлині: місто Буринь у січні 2019 року.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.