У Бурині відбудеться 35 сесія Буринської районної ради

19 грудня 2018 року о 10 годині в залі засідань Буринської районної ради відбудеться пленарне засідання тридцять п’ятої сесії районної ради сьомого скликання.

До порядку денного внесені такі питання:

Про районний бюджет Буринського району на 2019 рік;

Про звіт про виконання районного бюджету Буринського району за 9 місяців 2018 року.

Про Програму економічного та соціального розвитку Буринського району на 2019 рік.

Про Програму підтримки малого та середнього підприємництва в Буринському районі на 2019-2020 роки.

Про план роботи Буринської районної ради на 2019 рік та звіт про виконання плану роботи на 2018 рік.

Про хід виконання рішення районної ради шостого скликання від 16.10.2015 «Про Програму діяльності громадських організацій ветеранів Буринського району на 2016-2020 роки».

Про хід виконання рішення районної ради сьомого скликання від 21.12.2016 «Про районну Програму соціального захисту населення на 2017-2021 роки».

Інші питання.

З метою попереднього обговорення проектів рішень із зазначених питань засідання постійних комісій районної ради відбудуться 13 грудня 2018 року о 9 годині в приміщенні Будинку ради.

На світлині: Будинок ради 13 грудня 2018 року.

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.