Катю Гандзюк похоронять 7 листопада 2018 року…

Активістку і радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк, яка після нападу з кислотою, померла вранці 4 листопада 2018 року в одній з лікарень Києва, поховають 7 листопада 2018 року.

Про це повідомили активісти у Facebook-спільноті «Хто замовив Катю Гандзюк».

Прощання з Катею відбудеться в Херсоні в середу, 07 листопада 2018 року о 14 годині, йдеться у повідомленні..

Активісти, до слова, пообіцяли згодом оприлюднити більш детальну інформацію.

Зауважимо, що Катерина Гандзюк була відома у Херсоні своєю проукраїнською позицією.

Талановита політична та громадська діячка.

Волонтерка. Депутатка Херсонської обласної ради V скликання та Херсонської міської ради VI скликання, виконувала обов’язки керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, радниця херсонського міського голови.

Вона – національна волонтерка ООН, аспірантка Національної академії державного управління при Президентові України, громадська активістка у сфері доступу до публічної інформації, координаторка Центру політичних студій та аналітики в Херсонській області.

Катерина Гандзюк була активною учасницею Євромайдану в Херсоні.

Активно протистояла спробам розпочати у Херсоні «руську весну».

Після анексії Криму та початку війни на Донбасі опікувалася вимушеними переселенцями.

Працюючи помічником із питань правового захисту Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у Херсонській області, започаткувала волонтерський рух зі збору грошей для придбання взуття дітям переселенців.

З 2016 року входила до волонтерської групи Itchy Trigger Finger Ukrainians, яка займається розробкою та розповсюдженням патріотичної зовнішньої реклами, спрямованої для жителів окупованого Криму.

Зранку 31 липня 2018 року, близько 8 години 30 хвилин, невідомий облив Катерину Гандзюк концентрованою сірчаною кислотою.

Напад стався біля її будинку, коли дівчина йшла на роботу.

Катерину Гандзюк доставили у реанімаційне відділення обласної лікарні у шоковому стані.

Опіки склали понад 30 відсотків її тіла…

Мас-медіа пишуть, що Катя померла через відрив тромбу.

Іншої жодної інформації про смерть активістки Катерини Гандзюк наразі немає…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.