19 жовтня 2018 року відбудеться 15 сесія Буринської міської ради

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №108 – ОД від 09.10.2018 «Про скликання п'ятнадцятої сесії міської ради сьомого скликання», п'ятнадцята сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 19 жовтня 2018 року о 10 годині в приміщенні Буринської міської ради.

На сесію вносяться наступні питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2018 року.

  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Вознесенської сільської ради за 9 місяців 2018 року.

  3. Про виконання програми економічного і соціально розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) за 9 місяців 2018 року.

  4. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про міський бюджет на 2018 рік».

  5. Про внесення змін до рішення Вознесенської сільської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про сільський бюджет на 2018 рік».

  6. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік».

  7. Про інформацію начальника Буринського відділу Конотопської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади).

  8. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 04.05.2018 «Про затвердження структури та штатної чисельності апарату виконавчого комітету і самостійних структурних підрозділів Буринської міської ради».

  9. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради сьомого скликання від 25.04.2018 «Про Програму розвитку фізичної культури і спорту на території Буринської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки».

  10. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради сьомого скликання від 23.03.2018 «Про Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Буринської міської ради на 2018-2020 роки».

  11. Про затвердження Програми підтримки розвитку комунальних закладів охорони здоров’я (оновлення матеріально-технічної бази, капітального ремонту та реконструкції), Громадського здоров’я та надання населенню медичних послуг та лікарських засобів, які не включені в програму державних гарантій медичного обслуговування населення в тому числі для малозабезпечених категорій громадян Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018-2021 роки.

  12. Про скасування рішення Буринської міської ради сьомого скликання 22.08.2018 «Про оголошення конкурсу на посаду директора Успенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім.Г.П.Головенського Буринської міської ради Сумської області та затвердження складу конкурсної комісії».

Також розглядатимуться питання про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

На світлині: місто Буринь.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.