14 сесія Буринської міської ради відбудеться 25 вересня 2018 року

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №98–ОД від 14.09.2018 «Про скликання чотирнадцятої сесії міської ради сьомого скликання», чотирнадцята сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 25.09.2018 о 10 год. 00 хв. в приміщенні Буринської міської ради.

На чотирнадцяту сесію вносяться наступні питання:

Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про міський бюджет на 2018 рік».

Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік».

Про затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни адрес об’єктам нерухомого майна на території Буринської міської ради.

Про звіт постійної комісії міської ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Про інформацію начальника Буринського відділення поліції Конотопського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Про хід виконання рішення міської ради сьомого скликання від 23.02.2016 "Про міську цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2016-2018 роки".

Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період об’єктів житлово-комунального господарства міської ради та закладів соціальної сфери.

Про затвердження статуту опорного закладу, реорганізацію закладів загальної середньої освіти та створення філій опорного закладу.

Про індивідуальну форму навчання у 1-х класах закладів загальної середньої освіти Буринської міської ради на 2018-2019 навчальний рік.

Про передачу майна Буринської спеціалізованої школи I-III ступенів № 1 ім. В.М.Кравченка Буринської міської ради Сумської області до управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради.

Про призначення стипендій переможцям ІІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад у 2017-2018 навчальному році.

Про звернення депутатів Буринської міської ради сьомого скликання до депутатів Верховної Ради України.

Також будуть розглянуті питання про затвердження технічної документації із землеустрою...

На фото: у центрі міста Буринь.

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.