Конотопського міського голову Артема Семеніхіна депутати міськради відправили у відставку, але…

Сьогодні, 28 серпня 2018 року, вже вкотре зранку не відбулася 26 сесія Конотопської міської ради.

О 10 годині у сесійній залі міської ради були присутні 32 депутати, тобто, кворум для її проведення.

Відразу ж міський голова Артем Семеніхін повідомив, що 12 пультів системи «Віче», за допомогою якої відбувається голосування, не працюють.

Отже, рішення потрібно було приймати депутатам у ручному режимі.

Інколи в залі ще й Інтернет відключався, тому прямі трансляції велися з суттєвими перебоями.

Постійно протягом понад двох годин точилися дебати, але вони не привели до згоди продовжувати сесію.

І так, як ніхто й з ніким не домовився, у роботі сесії була оголошена перерва.

Частина депутатів зібралася для проведення цієї сесії у будівлі Конотопської районної ради.

Відзначимо, що 26 депутатів проголосували за недовіру Артему Семеніхіну.

До слова, це вже четверта спроба депутатів, які не підтримують дій Артема Семеніхіна, провести засідання сесії, щоб висловити недовіру міському голові Артему Семеніхіну та секретарю міської ради Олені Багрянцевій.

Але...

Рішення, які були прийняті на попередных засіданнях, так і не набрали чинності.

Що буде із рішенням сьогоднішнього дійства – покаже час…

На сесії були присутні Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, депутати Сумської обласної ради – Віра Лаврик, Сергій Демеха, Тетяна Євдокимова, Олег Бояринцев, Микола Биркун та Олена Сердюк.

Також на сесію завітав депутат Верховної ради України Андрій Іллєнко.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.