Відбулася дванадцята сесія Буринської міської ради

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), відповідно до розпорядження Буринського міського голови №85 – ОД від 10.08.2018 року «Про скликання дванадцятої сесії міської ради сьомого скликання», дванадцята сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбулася 22 серпня 2018 року.

На неї було внесено понад 20 питань. Основні з них:

Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про міський бюджет на 2018 рік».

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік».

Про стан підготовки закладів освіти Буринської міської ради до нового 2018-2019 навчального року.

Про встановлення батьківської плати та пільг за навчання по комунальному закладу Буринської міської ради «Буринська дитяча школа мистецтв».

Про дотримання правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку на території Буринської міської ради.

Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 25.07.2018 «Про надання в оренду комунального майна Буринської міської ради».

Про передачу майна.

Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель комунальної власності Буринської міської ради і порядок його здійснення.

Про часткове скасування рішення виконавчого комітету Буринської міської ради від 29.03.1994 № 38 «Про виділення земельної ділянки».

Також роглядалися питання про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі тощо.

– З усіх внесених питань, – зауважив у ексклюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) голова постійної комісії Буринської міської ради з питань планування, бюджету та фінансів Артем Савченко, голова Буринської районної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка, – депутати прийняли позитивні рішення. До почаику сесії члени нашої комісії розглянули всі питання, які входять до її компетенції, і стосуються бюджету та фінансів. І депутати за них проголосували. Це означає, що, зокрема, бюджетники отримуватимуть заробітну плату, а в цілому Буринська об’єднана територіальна громада розвиватиметься надалі…

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.