25 липня 2018 року відбудеться 11 сесія Буринської міської ради

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №72 – ОД від 13.07.2018 року «Про скликання одинадцятої сесії міської ради сьомого скликання», одинадцята сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 25.07.2018 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Буринської міської ради.

На одинадцяту сесію вносяться наступні питання:

  1. Про звіт про виконання бюджету Вознесенської сільської ради за перше півріччя 2018 року.

  2. Про звіт про виконання міського бюджету за перше півріччя 2018 року.

  3. Про звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік за перше півріччя 2018 року.

  4. Про затвердження Проекту змін до генерального плану села Червона Слобода Буринського району Сумської області.

  5. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про міський бюджет на 2018 рік».

  6. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік».

  7. Звіт виконуючого обов’язки старости Червонослобідського старостинського округу Буринської міської ради про свою діяльність за перше півріччя 2018 року.

  8. Звіт виконуючого обов’язки старости Суховерхівського старостинського округу Буринської міської ради про свою діяльність за перше півріччя 2018 року.

  9. Про стан житлово-комунального господарства міської ради за перше півріччя 2018 року.

  10. Про хід виконання рішення міської ради шостого скликання від 18.07.2012 «Про міську програму «Питна вода на 2012-2020 роки».

  11. Про інформацію начальника Буринського відділення поліції Конотопського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Буринської міської ради за перше півріччя 2018 року.

  12. Про затвердження Програми підтримки малого та середнього підприємництва на території Буринської міської ради на 2018-2020 роки.

  13. Про передачу автобуса.

  14. Про оголошення конкурсу на посаду директора Воскресенського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний начальний заклад Буринської міської ради Сумської області та затвердження складу конкурсної комісії.

  15. Про cтворення на базі Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені В.М.Кравченка Буринської міської ради опорного закладу Буринська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 імені В.М. Кравченка Буринської міської ради.

  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства гр. Сіробаби Юрія Івановича, яка розташована по вул. Великозахтівська, 231 в м. Буринь Буринського району Сумської області.

  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Рижкової Надії Григорівни по вул. Великозахватівська, 203 в м. Буринь Буринського району Сумської області.

  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Конопленка Петра Васильовича та надання в оренду земельної ділянки в м. Буринь Буринського району Сумської області, вул. Сухинівська, 38а.

  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під будівлею ПП «Буринська районна друкарня» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Д.Бєдного, 4 в м. Буринь Буринського району Сумської області.

  20. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Старовойт Наталії Анатоліївні, Дєньгіну Сергію Анатолійовичу, Фоменку Івану Петровичу, Фоменко Ніні Петрівні, Колеснік Людмилі Вікторівні.

  21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

  22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «Райз – Північ» по вул. Польова, 32 в с. Успенка Буринського району Сумської області.

  23. Про надання дозволу ФГ «Едельвейс - 2007» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

  24. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 08 листопада 2013 року для ведення сільськогосподарського виробництва Коваленко А.Г. по вул. Пилипа Орлика, 10 м. Буринь Буринського району Сумської області.

Секретар міської ради В.М.Писаний

На світлині: центр міста Буринь.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.