20 сесія Сумської обласної ради відбудеться 6 липня 2018 року

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар підписав розпорядження про скликання двадцятої сесії Сумської обласної ради сьомого скликання. Пленарне засідання розпочнеться 6 липня 2018 року о 10 годині у приміщенні адміністративної будівлі облради.

На розгляд обласної ради виносяться важливі для життєдіяльності регіону питання. Насамперед звіт про виконання обласного бюджету Сумщини за I квартал 2018 року та зміни до основного фінансового документу області на 2018 рік. Зміни також торкнуться Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2018 рік, Обласної програми підтримки співробітництва об’єднаних територіальних громад на 2018-2019 роки, Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Сумській області на 2017-2021 роки, Обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2017-2021 роки.

Народні обранці мають внести зміни ще до низки інших програм, а саме: Обласної програми здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2016-2020 роки, Регіональної програми відшкодування відсотків за кредитами, отриманими ОСББ та ЖБК на впровадження енергозберігаючих засобів у житлових будинках на 2016-2020 роки, обласної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2017-2018 роки, програми фізичної культури і спорту в Сумській області на 2017-2020 роки, Обласної цільової соціальної програми розв’язання пріоритетних проблем з використанням механізму соціального замовлення на 2018 рік.

На порядку денному сесії затвердження Антикорупційної програми Сумської обласної ради на 2018 рік, погодження надання надр у користування Приватному підприємству «Рось» та клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність з Порядком поділу на категорії ДП «Липоводолинський агролісгосп», ДП «Сумський агролісгосп» ОКАП «Сумиоблагроліс» та приведення існуючого поділу лісів у відповідність до Порядку поділу на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок.

Чекає на ухвалення й новий порядок призначення і звільнення керівників підприємств, установ та закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області. Обласні парламентарі мають намір започаткувати Обласний конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

Будуть розглянуті майнові та кадрові питання, клопотання про присудження Премії Верховної Ради України та нагородження відзнаками Верховної Ради України.

З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань 4 липня 2018 року депутати зберуться на загальні збори, проведуть засідання постійних комісій та депутатських фракцій обласної ради (за окремим графіком.

Засідання президії обласної ради цього ж дня розпочнеться о 16 годині в залі засідань при голові обласної ради, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.