Відбудеться сьома сесія Буринської міської ради сьомого скликання

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №42 – ОД від 12.04.2018 року «Про скликання сьомої сесії міської ради сьомого скликання», сьома сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 25 квітня 2018 року о 10 годині у приміщенні Буринської міської ради.

На сьому сесію вносяться наступні питання:

  1. Про звіт про виконання міського бюджету Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) за І квартал 2018 року.

  2. Про звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) за І квартал 2018 року.

  3. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 року «Про бюджет Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік».

  4. Про затвердження положень про відділи апарату виконавчого комітету Буринської міської ради.

  5. Про проведення конкурсу для визначення опорного навчального закладу серед закладів загальної середньої освіти Буринської міської ради.

  6. Про встановлення відсотків оподаткування нерухомого майна та землі для Буринської районної філії Сумського обласного центру зайнятості.

  7. Про затвердження акту прийому-передачі майна від Верхньосагарівської сільської ради Буринського району Сумської області.

  8. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 15.12.2017 «Про затвердження Положення про фінансове управління Буринської міської ради».

  9. Про цільову комплексну програму «Молодь» Буринської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.

  10. Про програму оздоровлення та відпочинку дітей Буринської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.

  11. Про Програму розвитку фізичної культури і спорту на території Буринської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.

  12. Про порядок оренди майна комунальної власності Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади).

  13. Про надання дозволу КП «Буринь-теплосервіс»на списання основних засобів.

  14. Про передачу майна від КП «Буринь-теплосервіс» до управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради.

  15. Про надання дозволу на розробку детального плану території м. Буринь.

  16. Про надання дозволу ТОВ «Побутсервіс» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування за адресою м. Буринь, Сумської області, вул. Першотравнева, 1б.

  17. Про надання дозволу ТОВ «Побутсервіс» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою м. Буринь, Сумської області, вул. Першотравнева, 1в.

  18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) СВК «БАЗИС+».

  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ПАТ «Бель Шостка Україна».

  20. Про надання дозволу Буринській районній громадській організації пасічників - любителів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

  21. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПАТ «Ощадбанк».

  22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства гр. Гніденко Марії Антонівни по вулиці Кленова, 25 в с. Воскресенка, Буринського району, Сумської області.

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства гр. Колесника Юрія Вікторовича по вулиці Зарічна, 14 в м. Буринь, Буринського району, Сумської області.

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства гр. Лисиці Олександра Івановича по вулиці Великозахватівська, 212 в м. Буринь, Буринського району, Сумської області.

  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства гр. Мощенка Олександра Ігнатовича по вулиці Чкалова, 53 в с. Суховерхівка, Буринського району, Сумської області.

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Коваленко Наталії Архипівни по вулиці Набережна, 35 в с. Червона Слобода, Буринського району, Сумської області.

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мамочки Сергія Віталійовича по вулиці Кобзаря, 38 в м. Буринь, Буринського району, Сумської області.

  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Шкриля Сергія Анатолійовича по вулиці Сухоносенка, 41 в с. Червона Слобода Буринського району, Сумської області.

  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під магазином Буринського міського споживчого товариства для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в місті Буринь, вулиця Першотравнева, 54.

  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під магазином Буринського міського споживчого товариства для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в місті Буринь, вулиця Шилівська, 54.

  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Геращенко Тетяни Миколаївни в с. Олександрівка, Буринського району, Сумської області.

  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченко Людмили Михайлівни в с. Олександрівка, Буринського району, Сумської області.

  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Руденко Людмили Миколаївни по вул. Шкільна, 5 в с. Жуківка, Буринського району, Сумської області.

  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Смєтюхова Олександра Івановича в с. Олександрівка, Буринського району, Сумської області.

  36. Про внесення змін до рішення шостої сесії сьомого скликання від 23.03.2018 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва гр. Міщенка Віктора Миколайовича в с. Чумакове, Буринського району Сумської області».

  37. Про надання ПП «Авалс 2011» в оренду земельної ділянки в місті Буринь, вул. Пилипа Орлика, 6К. Секретар міської ради В.М.Писаний

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.