У Конотопі позачергова 26 сесія міськради не відбулася, але депутати хочуть відправити міського голову Артема Семеніхіна у відставку

Заяву про відставку зробив міський голова Конотопа Артем Семеніхін під час свого звіту перед територіальною громадою міста, який відбувся сьогодні, 5 квітня 2018 року, про виконану роботу за минулий рік.

За його словами, група депутатів вимагає провести позачергову сесію, де розглядатимуть питання про припинення його повноважень.

«Буквально перед самим звітом я отримав інформацію, що група депутатів з числа 15-16 чоловік принесла лист до міської ради з вимогою провести позачергову сесію 19 числа, але з одним питанням на порядку денному. Питання – це є дострокове припинення повноважень конотопського міського голови», – заявив Артем Семеніхін.

Відзначимо, що сьогодні, 5 квітня 2018 року, мала відбутися позачергова двадцять шоста сесія Конотопської міської ради з приводу відключення опалення у місті.

Однак у сесійній залі були присутні тільки 11 депутатів з 36 обраних.

На сесії мали розглянути земельні питання, питання затвердження міських цільових програм соціально-економічного та культурного розвитку, затвердження «Програми економічного і соціального розвитку м.Конотопа на 2018 рік».

Також у порядку денному значилось і питання про міський бюджет на 2018 рік та про надання поворотної фінансової допомоги КП «Теплогарант».

До слова, міський бюджет нинішнього року ще й досі не прийнятий.

Артем Семеніхін заявив, що наступна сесія Конотопської міської ради відбудеться 26 квітня 2018 року.

Якщо відверто, то вже якось і не віриться, що коли-небуть у Конотопі може відбутися сесія…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.