20 лютого 2018 року відбудеться четверта сесія Буринської міської ради VІІ скликання

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №14 – ОД від 09.02.2018 року «Про скликання четвертої сесії міської ради сьомого скликання», четверта сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 20.02.2018 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Буринської міської ради.

На четверту сесію вносяться наступні питання:

  1. Про затвердження структури Буринської міської ради та штатної чисельності апарату виконавчого комітету і самостійним структурних підрозділів.

  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Буринь за 2017 рік.

  3. Про звіти про виконання сільських бюджетів за 2017 рік.

  4. Про програму соціального захисту населення Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018-2021 роки.

  5. Про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік.

  6. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 року «Про бюджет Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік.

  7. Про внесення змін до рішення другої сесії Буринської міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 року «Про створення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Буринської міської ради».

  8. Про внесення змін до рішення Буринської міської ради сьомого скликання від 24.11.2017 «Про умови оплати праці міського голови».

  9. Про внесення змін до рішення Буринської міської ради сьомого скликання від 24.11.2017 «Про визначення умов праці секретаря Буринської міської ради».

  10. Про затвердження Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті Буринь та в населених пунктах, які увійшли до складу Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади).

  11. Про впорядкування тютюнопаління в місті Буринь та населених пунктах, які увійшли до складу Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади).

  12. Про план роботи Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік.

  13. Про передачу комунального майна на баланс КП «Буринь – теплосервіс».

  14. Про внесення змін до рішення першої сесії Буринської міської ради сьомого скликання від 24.11.2017 року «Про створення робочої групи по розробці Статуту Буринської міської ради.

  15. Інше.

На світлині: Буринська міська рада.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.