Микола Клочко є одним з найвідповідальнішим серед голів ОДА

Оприлюднено рейтинг відповідальних глав обласних державних адміністрацій України за версією видання «Слово і діло».

Юлія Світлична, грорва Харківської ОДА, отримала максимальний бал – 77 відсотків.Вона дала 39 обіцянок, з яких виконані 30, і залишилися 9 - в процесі виконання.

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко озвучив 70 обіцянок, з яких 44 виконав, 21 перебуває в процесі реалізації, і 5 поки шо виконати не вдалося. За це він отримав 63 відсотка рейтингу і посів друге місце.

Керівник Черкаської ОДА Юрій Ткаченко посів третє місце рейтингу з 62 відсотками виконаних обіцянок: 60 з 97. В процесі виконання залишаються 26 і ще 11 йому виконати поки не вдалося.

У голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Клочка 60 відсотків виконаних обіцянок (21 з 35 виконаних обіцянок, 4 – в процесі, 10 – поки зо не виконано. Він перебуває на високій позиції – п’ятій.

До слова, Микола Клочко є шостим у рейтингу виборців України щодо діяльності голів ОДА за 2017 рік (перше півріччя). Найвищі оцінки експертів отримали наступні дії голови Сумської облдержадміністрації: вирішення регіональних проблем, реалізація проектів через систему PROZORRO, ремонт доріг, взаємодія із місцевими представницькими органами влади.

Відзначено також продовження процесу утворення об’єднаних територіальних громад та зростання продуктивності роботи ЦНАПів області. Так, за І півріччя 2017 року через Центри надання адміністративних послуг суб’єктам господарювання та мешканцям області було надано 341,5 тисяч адміністративних послуг, що майже на 130 тисяч більше, ніж за відповідний період минулого року.

Експерти також позитивно оцінили роботу з інвестиціями в області. Відбулося зростання і темпів будівництва. Індекс будівельної продукції у січні-травні 2017 року порівняно з минулорічним періодом складав 110,5 відсотка. У області зберігається й позитивне сальдо зовнішньої торгівлі.

До речі, у рейтингу аналітичного порталу «Слово і діло» Микола Клочко, голова Сумської обласної державної адміністрації, посідає третє місце за рівнем відповідальності серед глав ОДА.

Усього у рейтингу є 23 голови обласних державних адміністрацій з усіх областей України. За результатами дослідження, жоден з них не виконав свої обіцянки на 100 відсотків.

Микола Клочко має показник у 60,0 відсотка, і з невеликим відривом поступився тільки головам Харківської (68,0 відсотка) та Черкаської (61,0 відсотка) обласних державних адміністрацій.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.