У селі Успенка, що в Буринській міській ОТГ, сталася дуже серйозна пожежа…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках вже неодноразово розповідав про пожежі, які трапляються доволі часто в селі Успенка.

ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/podiyi/7053-pozhezhi-v-burynskii-miskii-oth

І ось нове повідомлення від вогнеборців 23 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області:

«У с. Успенка вогнеборці приборкували загоряння сухої рослинності на значній площі 29 березня надійшла інформація про пожежу в с. Успенка, Буринської ОТГ. На гасіння, подолавши відстань близько 13 км, прибуло відділення чергового караулу 23-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як було встановлено, вогонь охопив очерет, чагарники, залишки сухої рослинності та гілля дерев. Поривами вітру полум'я стрімко просувалося в напрямку житлового сектору та розташованого неподалік електротрансформатора. Ускладнювало ситуацію те, що у важкодоступній для техніки місцевості було багато окремих осередків горіння, віддалених на значній відстані один від одного.

Для забезпечення достатньої кількості води на гасіння, автоцистерну довелося дозаправляти від водонапірної башти, яка знаходилася в 3 км від місця пожежі. О 15:40 вогнеборці локалізувавши загоряння, відвернули небезпеку від житлового сектору та трансформатора. А о 18:38 вдалося пожежу ліквідувати.

До речі, упродовж двох днів рятувальники вже другий раз приборкують загоряння сухої рослинності у даному селі.

За попередніми даними загоряння спричинило необережне поводження з вогнем…»

Рятувальники наголошують, з потеплінням зросла пожежна небезпека, тому громадянам треба бути обережними з вогнем, не спалювати сухостій та сміття, не провокувати пожежі у природних екосистемах…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ВІДЕО розповідав про пожежу, яка трапилася в Буринській міській ОТГ неподалік села Дич….

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ Й ДИВИТИСЯ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/podiyi/7255-u-burynskii-miskii-oth-vohnebortsi-pohasyly-zahorannia-sukhoi-roslynnosti-maizhe-na-4-hektarakh

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.