Пожежі в Буринській міській ОТГ…

Успенка, Михайлівка, Ігорівка та Буринь…

Що об’єднує ці населені пункти?

А об’єднують їх пожежі, які виникли у будівлях через несправність пічного опалення.

З початку 2021 року до пожежно-рятувальної частини надійшло 6 повідомлень про загорання.

Причина єдина: порушення правил пожежної безпеки при монтажі чи експлуатації печей.

Реалії такі: через тріщини в цегляній кладці, недостатній відстані від печі до горючих конструкцій та через неочищений димохід від сажі виникає неконтрольоване горіння.

Перевірте безпечність ваших печей та ще раз нагадайте собі правила їх експлуатації, звертаються рятувальники до жителів на сторінці «23 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області» в Фейсбуці.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.