Поліція перевірила неблагополучну родину з Буринщини, інформація про яку була опублікована в соцмережі…

Повідомлення про неблагополучну родину з села Михайлівка, що в Буринській ОТГ, в групі НОВИНИ СУМЩИНИ, БУРИНІ, ПУТИВЛЯ І КОНОТОПА в Фейсбуці опублікувала Katya Chebanenko.

Повідомлення працівники поліції виявили під час моніторингу соцмереж. Аби перевірити викладену жителькою Одеси інформацію, у вказане нею село виїхали працівники ювенальної превенції та Буринського відділення поліції.

На місці події інформація частково підтвердилась. Правоохоронці перевірили житло, де мешкає 39-річна мати зі своїми дітьми, і встановили, що жінка й справді зловживає спиртним. Відтак, на неї склали адміністративний протокол за ознаками ст. 178 КУпАП.

«Сама громадянка та її 20-річний син ніде не працюють, перебиваються випадковими заробітками, — коментує ситуацію Сергій Тарасенко, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в області. — Двоє інших неповнолітніх дітей жінки, які мали перебувати на дистанційному навчанні, не були забезпечені необхідними для цього речами та посібниками. Перебуваючи без належного нагляду з боку дорослих членів родини, вони замість навчання періодично допомагали сусідам за дрібну винагороду збирати врожай». Також правоохоронці встановили, що всім іншим для життя і побуту діти хоч у мінімальній кількості, але забезпечені.

Наразі в поліції вирішують питання про складання на жінку адміністративного протоколу за ознаками ст. 184 КУпАП – невиконання своїх батьківських обов‘язків, оскільки жінка весь час пиячить і не приділяє уваги належному вихованню своїх нащадків.

Працівники поліції завдячують дописувачці соцмережі за її небайдужість та активну життєву позицію. І щиро сподіваються, що після профілактичної бесіди жителька Буринського району все ж таки повернеться до здорового способу життя та опіки і виховання дітей.

В іншому разі соціальні служби змушені будуть вилучити з родини обох неповнолітніх і передати під опіку держави, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.