Різанина в містечку на Сумщині...

Подія сталася у містечку Ворожба Білопільського району, біля одного з місцевих магазинів...

У результаті сварки між двома відвідувачами сталася бійка, і один з молодиків узявся за ножа.

Наразі потерпілий знаходиться під наглядом медиків, а зловмисник перебуває під вартою.

Як встановили працівники Білопільського відділення поліції, 29-річний молодик два місяці тому звільнився з пенітенціарного закладу, де відбував покарання за раніше вчинені злочини.

Приїхавши уночі до магазину, він вчинив сварку з компанією молодих людей, і навіть вдарив одного з них пляшкою по голові.

Інший заступився за товариша, і тоді молодик в якості аргументу вдався до ножа, якого мав при собі у кишені.

У підсумку потерпілий з п‘ятьма ножовими пораненнями потрапив до лікарні.

Після двотижневого перебування у стаціонарному відділенні, він виписався додому, однак все ще потребує медичного спостереження.

«Що стосується зловмисника, то вже за кілька годин після вчиненого ним злочину наші оперативники знайшли його і затримали, - коментує хід слідства Ігор Кісільов, начальник Білопільського відділення поліції. - В ході подальшого слідства були виявлені й інші епізоди злочинної діяльності затриманого: крадіжка, поєднана з проникненням у чуже житло, та викрадення двох одиниць мототранспорту. Під час санкціонованих обшуків наші працівники знайшли та виявили у нього обидва крадені байки, а також закривавлений ніж та набої. Патрони і ніж направлені на експертне дослідження».

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, і наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікували дії затриманого відповідно ч.1 ст. 121 (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень), ч.3 ст. 185 (крадіжка), ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння мототранспортом) та ч. 263 (незаконне зберігання боєприпасів) КК України.

Слідчі дії, розпочаті в рамках відкритого кримінального провадження, тривають, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.