Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

16-річний мотоцикліст наїхав на 6-річного велосипедиста, якого доставлено до лікарні з травмою голови...

Подія сталася у місті Конотоп…

Місцевий 16-річний юнак, будучи за кермом свого мотоцикла, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 6-річного хлопчика, який у цей час на узбіччі дороги катався на велосипеді.

У результаті зіткнення хлопчика із травмою голови доправлена до Конотопської центральної районної лікарні для надання медичної допомоги.

Правоохоронці Конотопського відділу поліції з’ясували, що права на керування транспортним засобом юний мотоцикліст не мав.

Поліцейські вилучили двоколісник та помістили його на спецмайданчик.

Слідчими вирішується питання про відкриття за фактом ДТП кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.