Через знущання підлітків над 6-річним хлопчиком освітяни зверталися до поліції ще взимку нинішього року…

Як детально розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ, поліція Сумщини розпочала кримінальне провадження по заяві кількох жителів міста Суми…

Люди скаржилися на компанію підлітків, котрі, за їх словами, вчиняли хуліганські дії стосовно літніх місцевих мешканців, а також згвалтувала 6-річного хлопчика

До слова, через знущання над хлопчиком на вулиці Добровільній, що в місті Суми, освітяни зверталися до поліції ще в лютому.

Про це сьогодні, 3 серпня 2020 року, під час апаратної наради повідомила заступниця начальника управління освіти Тетяна Дрига. За її словами, поліція тоді не відреагувала відповідним чином.

Представник поліції прокоментував: «По вказаній події відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України, призначено досвідченого слідчого, встановлено фігурантів події. Наразі призначені слідчі дії – допити у присутності батьків та експертизи».

Зауважимо, що 31 липня 2020 року у районі вулиці Добровільна жителі перекрили залізничну дорогу: за їх словами, група підлітків зґвалтувала 6-річного хлопчика.

Спочатку поліція назвала таку інформацію неправдивою, але пізніше перекваліфікувала кримінальне провадження по знущанню над хлопчиком і зґвалтування…

Тепер же слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань щодо перекваліфікації події з ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) на ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. В рамках яких призначено ряд експертних досліджень. Триває досудове розслідування, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.