Легковик наїхав на велосипедиста…

Подія сталася у місті Шостка…

Водій легковика, будучи на підпитку, скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку.

На щастя керманич двоколісного відбувся незначними легкими тілесними ушкодженнями.

Повідомлення про дорожньо-транспортну аварію у поліцію надійшло від випадкового перехожого.

На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції.

Як з’ясували правоохоронці, 46-річний водій ВАЗу намагався випередити велосипедиста, який рухався у попутному напрямку, але відволікся від керування авто, не дотримався безпечної дистанції та скоїв наїзд на двоколісник.

У результаті аварії 56-річний велосипедист отримав незначні легкі тілесні ушкодження.

Водій легковика, вочевидь перебував напідпитку, проте пройти огляд на стан сп’яніння він відмовився.

Крім того, за наявною інформацією, чоловіка раніше вже позбавили права керування транспортними засобами.

За даним фактом поліцейські склали на нього два адміністративних протоколи та винесли адміністративну постанову: за ознаками ст. 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна», ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» та ст. 126 «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Подальша перевірка триває, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.