У лікарні помер мотоцикліст, який на мотобайку зіткнувся з автомобілем…

Дорожня аварія сталася у селі Чапліївка Шосткинського району. В наслідок зіткнення легковика з мотоциклом водій мотобайку отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Повідомлення про ДТП у поліцію надійшло від оператора спецлінії «103». На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Як з’ясували поліцейські, на автодорозі в центрі села не розминулись автомобіль «Нива» та мотоцикл «Спарк».

У результаті зіткнення транспортних засобів 40-річний водій двоколісного отримав тілесні ушкодження та машиною «швидкої» був доставлений до Шосткинської лікарні.

На жаль, врятувати йому життя медикам не вдалось, він помер від отриманих травм.

Інший учасник ДТП, 57-річний водій легковика, дає пояснення слідчим.

За попередніми даними, на момент аварії він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», в рамках якого з’ясовуються причини та обставини дорожньої аварії, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.