Чоловік загинув від вибуху гранати…

Подія сталася сьогодні вночі, 12 червня 2020 року, о 01 годині 20 хвилин в одному з сіл Краснопільського району.

До поліції зателефонувала місцева жінка з повідомленням про те, що щойно в результаті вибуху гранати загинув її 62-річний чоловік.

На місце події негайно виїхали керівництво Краснопільського відділення поліції, слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Правоохоронці встановили, що чоловік, вийшовши з хати на подвір'я, ймовірно сам підірвав гранату.

Серед інших причин такого вчинку слідство розглядає самогубство, оскільки загиблий раніше неодноразово висловлював наміри вкоротити собі віку.

Що стосується гранати, то її чоловік, скоріш за все, зберігав кілька років: відтоді як привіз з АТО, де проходив військову службу в якості добровольцями Національної гвардії.

На місці події працюють слідчо-оперативна група поліції та співробітники вибухотехнічного підрозділу, встановлюючи всі причини та обставини того, що сталося, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.