Дівчина розстріляла прокурора…

У Кривому Розі важко поранили пострілом з травматичного зброї прокурора Криворізької місцевої прокуратури...

Про це сьогодні, 22 травня 2020 року, написало видання «Перший міський», посилаючись на власні джерела.

Як повідомляється, інцидент стався близько опівночі 21 травня в Саксаганському районі міста біля готелю «Україночка», де святкували день народження.

До місця гулянь приїхала знайома дівчина прокурора, яка і випустила всю обойму травматичного пістолета, йдеться в повідомленні.

За інформацією джерела, прокурор був госпіталізований до лікарні. Його стан оцінюють, як вкрай важкий.

Як зазначили у виданні, інформацію про інцидент підтвердили в місцевій поліції.

Підозрювана затримана, відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на вбивство (ст.15 ч.1 ст.115 КК України).

При цьому офіційної інформації про те, що сталося на сайті Нацполіціі поки немає.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.