У Бурині в ДТП постраждала велосипедистка…

Те що місто Буринь називають «маленьким Шанхаєм» – це вже давно не новина. Адже основний засіб тут пересування у будь-яку пору є велосипед, як майже і в китайському Шанхаї.

Бувають у Бурині й випадки, коли велосипедисти потрапляють у аварії.

Вчора, 4 травня 2020 року, о 9 годмні 35 хвилин на вулиці Незалежності, напроти Дитячої школи мистецтв (на світлині), 18-річний водій на автомобілі ВАЗ 21093 зіткнувся з велосипедисткою, яка виїхала з другорядної дороги на головну.

І не впевнившись у відсутності перешкод, почала перетинати проїжджу частину.

І в підсумку 72-річна велосипедистка-пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому правої скроневої кістки з переходом на основу черепа, і була госпіталізована до Буринської центральної районної лікарні.

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик.

За попередніми даними, водій легковика був тверезий….

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили тяжкі наслідки» Кримінального кодексу України призначено низку експертиз, за результатами яких буде остаточно встановлено причини та обставини події, повідомив Відділ комунікації ГУНП в Сумській області.

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.