Господар дачі побив свого «помічника» до смерті…

Про смерть свого приятеля до Сумського районного відділу поліції повідомив 45-річний чоловік. За його словами, той напередодні впав з даху дачного будиночка, і, вочевидь, помер через отримані в результаті нещасного випадку тілесні ушкодження.

«Наші працівники розпочали кримінальне провадження, в рамках якого призначили ряд експертиз, – коментує ситуацію Вадим Теличко, начальник Сумського районного відділу поліції. – Однак, на думку фахівців, ушкодження, які отримав померлий, не були характерні для падіння з кількаметрової висоти. Відтак, слідчі змінили кваліфікацію події на ч.1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», та розпочали ряд пошукових та слідчих дій, аби відновити перебіг подій, що передували злочину».

Оперативники Сумського райвідділу поліції встановили, що і заявник, і його померлий 41-річний приятель – сумчани. Разом приїхали на дачу заявника для традиційних весняно-польових робіт.

Це був не перший випадок, коли молодший чоловік допомагав старшому по господарству. Увечері добряче випили, – і посварились. Справа дійшла до бійки, і в результаті господар настільки побив «помічника», що той від отриманих травм помер.

Тож, аби залишитися невикритим та хоч якось пояснити правоохоронцям чисельні гематоми та садна на тілі небіжчика, зловмисник вигадав історію про падіння з даху.

Наразі досудове розслідування триває.

Якщо вину чоловіка буде доведено в суді, йому загрожує тривалий строк ув’язнення, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.