Новоселами стали 59 родин воїнів-розвідників

59 родин воїнів-розвідників стали щасливими власниками квартир. Більшість військовослужбовців-новоселів ще кілька днів тому виконували бойові завдання на сході України, мужньо боронячи країну від агресії російських окупаційних військ.

Про цеповідомило Головне управлянні розвідки МО України.

Вітаючи новоселів, начальник ГУР МО України генерал-полковник Василь Бурба наголосив, що новозведений будинок справедливо можна назвати молодіжним, оскільки переважна більшість його новоселів – це молоді родини.

–Сьогоднішня подія – це яскравий приклад того, як держава турбується про своїх захисників. Наші воїни щодня віддають Батьківщині свої сили, здоров’я, життя, а отже, вони повинні мати потужну мотиваційну та соціальну підтримку. Сподіваюся, у найближчому майбутньому таких чудових будинків ще багато буде збудовано в столиці та й в інших регіонах України, – наголосив керівник воєнної розвідки України. Будинок для захисників України спроєктовано за сучасними технологіями, зі зручним розташуванням та енергоощадністю. Комфортні помешкання вже оснащені найнеобхіднішою побутовою технікою.

Дітлахів яскравими кольорами тішить новенький дитячий майданчик, а татусів і мам – розташовані неподалік спортивні тренажери.

Програма забезпечення житлом воїнів-розвідників у ГУР МО України визначена як одна з пріоритетних. Її реалізація, так само як і виконання бойових завдань, продовжується попри суворі карантинні заходи та обмеження. Адже, за словами керівника воєнної розвідки України, соціальний захист воїнів так само є основою обороноздатності держави.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.