Житель Бурині ховав наркотики у схованці…

Оперативники Буринського відділення поліції вилучили у господарстві 34-річного чоловіка майже 500 грамів канабісу, які він переховував у господарській споруді.

Інформація про одного з жителів міста, який може зберігати наркотики, надійшла до працівників сектору кримінальної поліції місцевого відділку оперативним шляхом.

Отримавши санкцію суду на обшук, правоохоронці завітали до 34-річного чоловіка додому.

Під час обшуку поліцейські виявили дві схованки, де господар зберігав дурман-зілля.

Перша - під дахом шиферного навісу у дворі. Наступна – у старій пральній машинці, яка стояла під тим же навісом.

Загалом поліцейські вилучили саморобний пристрій для куріння, кілька паперових згортків та скляну банку з подрібненою конопляною сировиною. У підсумку загальна вага суміші склала майже півкілограма.

Сам же чоловік пояснив оперативникам, що знайшов та зірвав коноплі ще восени минулого року. Приніс їх додому, висушив та подрібнив.

Запевнив, що зберігав зілля виключно задля власного вживання.

Наразі всі «знахідки» в рамках відкритого за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України кримінального провадження направлені на експертизу.

Чоловіку може загрожувати до 3 років обмеження або позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.