Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Під колесами автомобіля загинув півторарічний хлопчик…

Подія сталася сьогодні, 02 квітня 2020 року, близько 13 години 30 хвилин, в одному з сіл Охтирського району.

До поліції про малюка, що отримав несумісні з життям травми, повідомили медики бригади «швидкої допомоги».

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативні група Охтирського відділу поліції.

Правоохоронці на місці трагедії з’ясували, що 59-річний місцевий житель саме виїздив з двору мікроавтобусом, коли під транспортний засіб потрапив його онук. В результаті отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер в кареті «швидкої допомоги».

Попередньо, водій був тверезий.

У поліції за фактом загибелі дитини відкрили кримінальне провадження у відповідності з ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження».

З’ясовуються причини та всі інші обставини події, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.