Затримано підозрюваного у вбивстві інваліда…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ розповідав, що повідомлення про те, що в одній з квартир по вулиці Металургів, 32 А, виявлено мертвим 46-річного чоловіка, до чергової частини поліції надійшло від медиків бригади «швидкої допомоги» вчора., 15 лютого 2020 року, близько 12 години 30 хвилин.

За вказаною адресою негайно виїхали керівники ГУНП в області, Сумського відділу поліції, слідчо-оперативна група та криміналісти. Експерти виявили на тілі небіжчика ознаки насильницької смерті.

Слідчі Сумського відділу поліції за даним фактом відкрили за ознаками ч.1 ст. 115 КК України кримінальне провадження.

Оперативники розпочали ряд пошукових заходів, аби відновити перебіг подій, що призвели до смерті потерпілого, та особу, причетну до вбивства. І за неповну добу пошуків вийшли на слід 43-річного сумчанина, який раніше вже мав неприємності з законом.

Чоловік на момент затримання був напідпитку, однак у скоєному зізнався, та детально розповів про всі обставини учиненого вбивства.

За його словами, до учорашнього дня він не був знайомий з потерпілим. Підійшов до чоловіка в інвалідному візочку, бо побачив, що одне з коліщат застрягло, а тому необхідна була стороння допомога.

На пропозицію допомогти той погодився. Затим новий знайомий доправив чоловіка додому. Зав’язалась розмова, господар запропонував гостю випити. Чоловіка спілкувались за чаркою певний час, а потім посварилися. І гість схопився за ножа.

Залишаючи квартиру, зловмисник прихопив з собою ноутбук убитого та його мобільний. Перший відразу відніс і здав до ломбарду, а телефон за кілька годин просто загубив.

Оперативники під час санкціонованого обшуку житла підозрюваного знайшли чохол від телефону потерпілого, а з ломбарду вилучили ноутбук.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі готують матеріали на оголошення йому підозри у вчиненому убивстві та клопотання до суду про обрання зловмиснику запобіжного заходу, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.