Затримано 18-річного стрілка, який поранив сусідку…

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він не тільки обстріляв вікна будинку своєї сусідки, а й поцілив у саму жінку, спричинивши їй поранення в руку та ногу.

До Кролевецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що 18-річний місцевий житель стріляє з пневматичної рушниці по вікнах.

Для перевірки інформації за вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що від дій порушника зазнала тілесних ушкоджень його 49-річна сусідка.

Жінка стала свідком того, як сп’янілий юнак влаштував стрільбище на своєму подвір’ї, тож зробила йому зауваження.

У відповідь він спочатку влаштував з нею сварку.

А потім вдався до більш радикальних дій – почав стріляти по вікнах її будинку, після чого зробив декілька пострілів і в бік самої сусідки.

Рушницю поліцейські вилучили. А стосовно стрільця відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження».

За скоєне порушнику може бути покарання від сплати чималого штрафу до виправних робіт на строк до одного року, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.