13-річна донька ножем ударила рідну матір…

Як пояснила дівчина правоохоронцям, вона дуже образилась на маму, яка заборонила їй піти з друзями на прогулянку.

Наразі з дитиною працюють психологи.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

Подія сталася сьогодні, 04 лютого 2020 року, в Кролевці.

До чергової частини поліції надійшло повідомлення від бригади швидкої допомоги про те, що агресивно налаштована 13-річна дівчина спричинила ножем тілесні ушкодження своїй матері.

Виїздом на місце слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась.

Жінку з проникаючою колото-різаною раною передньої черевної стінки та різаними ранами передпліч вже доправили до лікарні.

«Попередньо встановлено, що агресію у дівчинки викликала заборона матері піти на прогулянку в місто з друзями. На даний час з дівчинкою працюють педагоги, медики та психологи, – коментує подію Андрій Малюшин, начальник Кролевецького відділення поліції. – Лікарі надали жінці всю необхідну допомогу і наразі її життю нічого не загрожує».

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.