У автоаварії загинув пасажир, ще троє доставлені до лікарні…

Подія сталася неподалік села Шпотівка Конотопського району. В результаті аварії загинув 65-річний пасажир, ще троє пасажирів доправлені до лікарні.

На місце аварії прибули слідчо-оперативна група та керівництво Конотопського відділу поліції.

На думку поліцейських, ймовірною причиною дорожньо-транспортної події могло стати те, що 29-річний водій не впорався з кермом. В результаті чого «Чері Тігго» на швидкості з‘їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Попередньо, водій мав ознаки сп‘яніння.

У чоловіка відібрані зразки крові для підтвердження цього факту чи його спростування.

Ще троє пасажирів автівки з травмами голови та грудних клітин доправлені до лікарні для більш детальних обстежень.

Слідчі Конотопського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого), в рамках якого призначили ряд експертиз для об’єктивного встановлення причин та деталей аварії.

Наразі водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення йому про підозру у скоєному, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.