Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

На межі Буринського та Білопільського районів сталася жахлива ДТП: дві людини загинули…

Жахлива трагедія сталася на автотрасі «Суми-Білопілля-Глухів», на межі Білопільського та Буринського районів.

У дорожньо-транспортну пригоду потрапили відразу три автомобілі.

У цій моторошній ДТП загинуло дві людини, ще дві – госпіталізовані.

На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції, медики та рятувальники.

Рятувальники вилучили з понівечених автівок тіла двох загиблих громадян, ще дві людини у важкому стані доправлені бригадою «швидкої» до найближчої лікарні.

У рамках відкритого кримінального провадження встановлюються причини та обставини аварії, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Також уже повідомлено про підозру 32-річному водію TOYOTA LAND CRUISER, через порушень ПДР якого загинули 42-річний та 34-річний чоловіки. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Сумської області.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі двох осіб).

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідство здійснює Білопільське відділення поліції за процесуального керівництва Білопільського відділу Конотопськоі місцевої прокуратури.

У результаті зіткнення трьох автомобілів JEEP GRAND CHEROKKI, TOYOTA LAND CRUISER та ZAZ LANOS загинув водій та пасажир останнього, ще дві людини госпіталізовані.

За даними слідства, водій TOYOTA LAND CRUISER не урахував дорожню обстановку та перед початком обгону JEEP GRAND CHEROKKI не переконався, що його маневр буде безпечним, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з ZAZ LANOS.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.