Поліція Бурині розшукує шахрайок...

Дві шахрайки видурили у пенсіонерки всі її заощадження...

Зловмисниці переконали літню жінку в тім, що їй начебто «пороблено на гроші», і під цим приводом виманили у неї 9 000 гривень.

Додому до 79-річної жительки села Вознесенка прийшли дві невідомі жінки, начебто з метою купівлі гарбузового насіння.

Зайшовши до хати, візитерки раптом визначили, що на стареньку нібито наведено порчу. І аби господиня не захворіла та передчасно не померла, порадили їй терміново провести обряд очищення та зняття порчі.

Шахрайки повідомили наляканій жінці, що порчу на неї наведено через гроші.

Тож, аби позбутися неприємностей, порадили зібрати вдома всі заощадження і передати їм для проведення ритуалу очищення за допомогою «спеціальних заклинань та молитов».

Пенсіонерка дістала зі схованки пакунок зі всіма своїми грошима у сумі 9000 гривень та передала їх незнайомкам для ворожіння.

А ті непомітно підмінили гроші в пакунку на паперовий згорток, зашили згорток у подушку та, наказавши не чіпати 21 день, пішли з хати.

Коли ж бабуся таки розпорола подушку і виявила зникнення грошей, вона відразу ж викликала поліцію.

Проте, як мовиться, шахрайок і слід прохолов.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Зловмисницям, у разі їх затримання, може загрожувати штраф, або виправні роботи на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.