У Бурині на річці Чаша врятували рибалку, в інших населених пунктах Сумщини рибалки потонули…

Сьогодні, 25 листопада 2019 року, о 14 годині 12 хвилин до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Бурині на річці Чаша під кригу провалився рибалка.

На місце події прибуло відділення чергового караулу 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Рибалки повідомили, що їм вдалось витягти постраждалого з ополонки. Але через те, що він перебуває на відстані більше 300 м від берега, доправити його у безпечне місце по крихкій кризі вони не наважились.

Підстраховуючи своє пересування, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій наблизились до постраждалого, який перебував на кризі.

Рятувальники доправили рибалку до берега.

Чоловіка 1950 року народження каретою екстреної медичної допомоги госпіталізували до Буринської центральної районної лікарні.

Всього для надання допомоги залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Сьогодні ж сталися ще два нещасних випадки на водоймах Сумщини.

Через тонку кригу провалилися і загинули два чоловіки – рибалка у селі Бездрик та житель одного з сіл Лебединського району, котрий вирішив через ставок скоротити дорогу додому.

От і скоротив…

Правоохоронці звертаються до жителів та гостей Сумщини з закликом бути уважними й обережними, і не ризикувати власним життям та здоров‘ям, виходячи на лід.

Служба порятунку «101» закликає громадян проявити здоровий глузд та не виходити на тонку кригу і у жодному разі не допускати на водойми дітей. Рибалкам треба усвідомити, що зимовий сезон тільки – но розпочався. А тому потрібно чекати того моменту, коли лід зміцнішає, і вони зможуть насолодитися своїм улюбленим хобі.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.